Abonneren

Ontvang de Vandyck-dekbedovertrekset t.w.v. € 149,95


Helaas is dit dessin dekbed niet meer voorradig noch na te leveren. Mocht u toch gebruik willen maken van deze aanbieding, kijk dan op www.creditsmedia.nl voor andere dessins.

Haal de natuur in huis met deze prachtige bloemen, planten en kruiden in verschillende tinten groen, paars en roze. De achterkant van het dekbedovertrek is effen wit. Dit dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoensatijn waardoor het heerlijk zacht en soepel aanvoelt. Bij de set ontvangt u ook twee kussenslopen. Neem nu een abonnement op Leven in Frankrijk en ontvang de dekbedovertrekset in de maat van uw keuze:

  • 2 x eenpersoons 140 x 200/220
  • 1 x tweepersoons 200 x 200/220
  • 1 x lits – jumeaux 240 x 200/220

Abonnement

Een tweejaarabonnement op Leven in Frankrijk (10 edities) kost € 50. Als bijdrage in de verzendkosten van het geschenk wordt eenmalig € 5 in rekening gebracht. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

Al abonnee?

Bent u al abonnee en wilt u toch het dekbedovertrek ontvangen? Geef dan een abonnement cadeau aan iemand anders en ontvang zelf de overtrekset.

Ontvang De Franse Wereldkeuken t.w.v. € 29,99

De bekende schrijfster Tessa Kiros neemt ons in haar nieuwste kookboek mee op een fascinerende wereldreis. Ze gaat op zoek naar de invloed van de Franse keuken in voormalige koloniën als Guadeloupe, Vietnam (voormalig Indochine), Pondicherry en La Réunion in India. Daarbij start ze in Provence, waar de smaken en producten van de Mediterranee samenkomen, en eindigt ze in Normandië, van waaruit de ontdekkingsreizigers vertrokken en aankwamen. Het resultaat is een bijzonder smakelijke collectie recepten waarin de Franse keuken verrassend geïntegreerd is met lokale keuken.

Abonnement

Een jaarabonnement op Leven in Frankrijk (5 edities) kost €25. Als bijdrage in de verzendkosten van het geschenk wordt eenmalig € 5 in rekening gebracht. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

Al abonnee?

Bent u al abonnee en wilt u toch het kookboek ontvangen? Geef dan het abonnement cadeau aan iemand anders en ontvang zelf het kookboek.

 

Korting

U kunt in plaats van een welkomstgeschenk ook kiezen voor een eenmalige korting. U betaalt dan maar € 20 voor een jaarabonnement (5 edities) of € 40 voor een tweejaarabonnement (10 edities). Deze abonnementen kunt u ook aan iemand anders cadeau doen.