Deze site gebruikt cookies om informatie op te slaan op uw computer. Door het gebruik van onze site accepteert u de voorwaarden. Lees onze Cookie Verklaring.
Doorgaan


Leven in Frankrijk presenteert voor de zevende keer de verkiezing van Het Fijnste Franse Restaurant van Nederland

Voor het zevende jaar op rij zoekt Leven in Frankrijk ook in 2017 weer de beste bistrots, brasseries en andere adressen in Nederland waar je fantastisch, écht Frans eet. Wij zijn niet op zoek naar Franse topzaken met een Michelinster, maar naar bijzondere adressen voor een avondje (L)even in Frankrijk. Ook als lezer kunt u restaurants opgeven en meestemmen!


De verkiezing

In het zomernummer maken we de lijst van tien genomineerde restaurants bekend. Een deskundige jury zal vervolgens de winnaar kiezen, waarbij ook de lezersstemmen meewegen. De prijs zal in het najaar feestelijk worden uitgereikt. Hierbij hoort voor het winnende restaurant, naast de award en publiciteit via verschillende media, ook een uitgebreide reportage in Leven in Frankrijk.


De criteria

* Authentiek Franse gerechten en een goede selectie Franse wijnen op de kaart

* Er wordt gebruikgemaakt van Franse producten

* Franse ambiance, informele sfeer

* Vanzelfsprekend geldt ook: prettige, deskundige bediening, een goede prijs-kwaliteitverhouding en zoveel mogelijk gebruik van verse ingrediënten


Meedoen?

Bent u eigenaar van een Frans restaurant dat voldoet aan bovenstaande criteria en wilt u kans maken op deze titel, meld u dan aan via het inschrijfformulier hieronder. 

Ik ben restaurateur en wil hierbij mijn Franse restaurant graag aanmelden.

Kent u als lezer zo'n (geheim) adres dat volgens u een nominatie verdient, vul dan het lezersformulier hieronder in. Stem, zodra de genomineerden bekend zijn, mee op uw favoriet en maak kans op een diner voor twee in het winnende restaurant.

Ik ben lezer en wil mijn favoriete Franse restaurant nomineren.

Partners: