Deze site gebruikt cookies om informatie op te slaan op uw computer. Door het gebruik van onze site accepteert u de voorwaarden. Lees onze Cookie Verklaring.
Doorgaan

Huizenaanbod

Op deze pagina`s vindt u het grootste aanbod van villa`s, appartementen, chateaus en boerderijen in Frankrijk van vooraanstaande Nederlandse en Franse makelaars. 
Als u wilt adverteren op deze pagina`s kunt u contact opnemen met Julien Frouin: +31 (0)20 5302578 of j.frouin@creditsmedia.nl

Maison de campagne, Nièvre - Bourgogne

Maison de campagne met garage op 2.300m². De woning bestaat uit bgg: een woonkamer met schouw en balken plafond, een keuken, een badkamer met toilet en een slaapkamer met openslaande deuren naar de tuin. Op de verdieping treft u nog 2 slaapkamers aan. Boven de garage zijn er 2 schuren. De woning ligt in een klein gehucht niet ver van een levendig stadje met alle faciliteiten. Wilt u meer informatie over deze woning? Neem dan contact op met Minou de Winter via +33(0)6.68.85.94.90 of chiddes@serviceimmo.nl. Indeling Maison: entree, woonkamer, keuken, 3 slaapkamers, badkamer en toilet.

Makelaarsinformatie

Naam: ServiceImmo
Adres:
Postcode:
plaats:
Email: info@serviceimmo.nl
Website: www.serviceimmo.nl
Telefoon: +33 (0)3 67 10 08 16
Fax: