Huizenaanbod

Occitanie

Hôtel Bernas

Montclus – Gard

Een prachtig hôtel de charme in Zuid-Frankrijk, in het departement Gard. Binnen 45 minuten bent u met de auto in Avignon. De gemeente Montclus is geclassificeerd als een van de mooiste dorpen van Frankrijk!

Het hotel bestaat uit 15 kamers, waarvan 3 familiekamers. Elke kamer heeft een badkamer en twee grote kamers op de eerste verdieping hebben zelfs een privé terras. De eerste verdieping is recentelijk verbouwd; zowel de slaapkamers als badkamers zijn geheel vernieuwd. Drie slaapkamers hebben een zeer antieke, zeldzame schouw. Het hotel heeft ook nog twee gîtes van 55 m² per gîte.

Vanaf meerdere plekken heeft u een adembenemend uitzicht over de Vallée de la Cèze. Het zwembad ligt prachtig gelegen en het enige dat u hoort zijn de cigales. Ook vanuit het water en vanaf de kant van het zwembad heeft u een (panoramisch) uitzicht over de Vallée de la Cèze. De binnenplaats is verbluffend en heeft een zeer romantische sfeer, evenals de aangrenzende tuin.

Een prachtige receptie, een grote professionele keuken, een bar, twee restaurantzalen, een congreszaal en een werkplaats met wasruimte zijn ook aanwezig in dit prachtige, 12e-eeuwse gebouw. Daarnaast beschikt het hotel ook over een grote (privé)parkeerplaats.

Naast het hotel bevindt zich nog een huis, dat hoort bij het domein. Dit huis bestaat uit 4 slaapkamers, twee badkamers, een kantoorruimte, een grote keuken en een woonkamer met houtkachel.

Grondoppervlakte: 6000 m², woonoppervlakte: 1200 m²

Prijs € 1.700.000

Hôtel Bernas
Tel. + 31 (0)6 1139 5958
E-mail: info.montclus@gmail.com
Instagram: hotel.bernas.france

Terug naar overzicht