Huizenaanbod

Nouvelle-Aquitaine

La Closerie de Sirieix

Dordogne

Pays Vallée de la Dordogne Corrézienne
Op 30 km afstand van de snelwegen Parijs-Toulouse en Genève-Bordeaux, in een mooie toeristische omgeving, wordt dit buitengewone onroerend goed, bestaande uit tegen elkaar gelegen woningen, van 380 m² te koop aangeboden. Rustig gelegen op een prachtig domein van 1,7 hectare met een parkachtige tuin, omzoomd door hoge hagen. Het bijbehorend broodbakhuis dateert uit 1780 en is volledig operationeel. Alles is smaakvol en solide gerenoveerd. Zwembad aanwezig (10 x 7 m.). Dit magnifieke ensemble is ook geschikt als riant woonhuis of voor zakelijk gebruik.

Privé woning
Het is een residentie van grote klasse, rustig gelegen in een beschermd natuurgebied, zonder grootstedelijk lawaai en stress. Het pand beschikt over meerdere grote woonkamers en 2 ruime moderne badkamers. In de woonkamer beneden is een uitstekend brandende open haard (een z.g. cantou) 2,70 x 1,70 m, de houtvoorraad ligt ernaast. In de cantou-opening zijn twee 1-persoonsbankjes. Een ruime keuken, kantoortje, waskeuken, kelder en wijnkelder. Een vliering met twee kleine ruimtes. Garage. Tevens een grote schuur van 200 m², met op de bovenverdieping een betonnen vloer van 10 cm dikte, met mogelijkheden tot verbouwen, en een zoldering gemaakt van magnifieke kastanjehouten (genummerde) balken. Door het ronde raam op het westen is er een mooie lichtinval.

Chambre d’hôtes
Ook het zwembad en het nog prima functionerende broodovenhuisje hebben grote aantrekkingskracht op gasten. Uw investering kunt u snel terug verdienen door de Chambre d’hôtes te herstarten, door de verhuur van gastenkamers (4 sterren classificatie!) met eventueel avondeten. In het verleden was de opbrengst + D 50.000 per halfjaarlijks seizoen. Als Bed & Breakfast is dit bezit gedurende 8 jaar in bedrijf geweest en dat was leuk én winstgevend. Er zijn geen vergunningen voor nodig. De reserveringen komen binnen via de internetsites of via een privé website. Ter verkrijging van het populaire Gites de France-predikaat “Charme” zijn de kamers voorzien van geluidsisolatie.

Vraagprijs: € 450.000 k.k.

La Closerie de Sirieix
+33 (0)6 87 73 25 09
philippe@girodroux.net
tiny.cc/closeriedesirieix

Terug naar overzicht