Huizenaanbod

Centre-Val-de-Loire

Landhuis / atelier te koop / huur

Loire, Crouzilles, Les Touches

Vlak buiten het dorpje Crouzilles, in het hart van de Loirestreek, ligt aan de weg naar het prachtige dorpje Crissay-sur-Manse, de voormalige burgemeesterswoning “Les Touches” Achter de mooie toegangspoort ligt een ruime 8-persoonswoning met bijgebouwen in een ommuurde tuin. Een idyllisch vakantiehuis waar u in alle rust kunt genieten van het privé-zwembad, een boek lezen op diverse terrassen, zonnen en/of spelen met de kinderen op het grote grasveld. Op het terrein is voldoende parkeerruimte voor enkele auto’s.
De woning ademt de sfeer van de huidige eigenaresse, de portretschilderes Rianne Smit. Regelmatig ontvlucht zij Den Haag om in Les Touches tot rust te komen, inspiratie op te doen en te schilderen. De woning van maar liefst 225 m² heeft een ruime leefkamer, een tussenkamer en vier 2-persoons slaapkamers. Alle gemakken zijn aanwezig: keuken met oven en afwasmachine, een wasmachine en droger, satelliet-tv en internet. Er zijn twee badkamers, één met bad en één met douche. Op het terrein staan 2 bijgebouwen waarvan er een is omgebouwd tot atelier.
U ziet de zon onder gaan als u ‘s avonds op het terras zit met een heerlijk glas wijn uit de streek. Het uitzicht is volledig vrij. In de omgeving zijn veel culinaire restaurants en wijnproeverijen. Binnen een straal van 35 kilometer bent u in Tours, een gezellige stad met leuke winkels en veel restaurants/terrasjes. Voor kinderen zijn er veel attracties en speelmogelijkheden in de nabije omgeving.

Prijs € 550.000 (verhuur van de woning is ook mogelijk)

Rianne Smit
tel. 06 – 2298 9768
info@riannesmit.nl
www.riannesmit.nl

Terug naar overzicht