Huizenaanbod

Normandië

Prachtig landhuis uit XVII nabij Mont-Saint-Michel

Manche

Tussen Mont St. Michel en de stranden van D-Day, op tien minuten van zee, vindt u dit 17de-eeuwse landhuis met zwembad. Oppervlakte: 500 m². Indeling: 14 vertrekken, waarvan 10 kamers.
Dit warme familiehuis ziet uit over een mooi stadje met veel kunst en historie. Het is in perfecte staat, en is genesteld op vier hectare charme en rust. Het heeft een grote gewelfde ontvangstkelder en een overdekt zwembad. Een Chambres d’hôtes de prestige, met veel mogelijkheden voor een luxueus hotel-restaurant.
Mooie entree, met tegels uit Bourgondië. Een grote eetzaal, keuken met een grote schoorsteen, en een grote salon met houten lambriseringen die uitkomt op een tweede salon die toegang geeft tot het zwembad.
Een groot (eikenhouten) trappenhuis. Elke kamer op de begane grond en eerste verdieping heeft een open haard en parket. Hier bevinden zich 8 slaapkamers, 4 badkamers en een kantoor.
Van de dependances heeft er een 2 kamers en 2 badkamers met een volledig geoutilleerde keuken. Kan dienen als gîte of beheerderswoning. Met houten abris, werkbanken en garages.
Bassins gevuld door een natuurlijke bron en terrassen met een uitzonderlijk mooi uitzicht omringen het ommuurde huis. Struikgewas, bos en open veld omsluiten deze woning van tijdloze charme.

Vraagprijs: € 1.250.000

Landhuis in Normandië
+33 6 45 84 25 59
bea2ponf@gmail.com

Terug naar overzicht