Schrijfwedstrijd!

Ook dit jaar organiseren we een schrijfwedstrijd in samenwerking met de Alliance Française Amsterdam. Het thema is: Le coeur en fête!

We bestaan dit jaar 25 jaar. Een passend thema is dus: Feest want wij hebben ‘le coeur en fête’! Beschrijf je mooiste Franse feest en de drie vrolijkste, grappigste of ontroerendste verhalen plaatsen we in het feestnummer, nummer 2, dat in februari 2022 verschijnt.

Cathelijne van Vliet (hoofdredacteur van Leven in Frankrijk) en Marjolijn Voogel (bestuurslid van de Alliance Française Amsterdam en voormalig uitgever) beoordelen de inzendingen op originaliteit en stijl.

De winnaar krijgt als prijs:

  • Publicatie van het verhaal in nummer 2 2022.
  • Cursus Conversatie Frans bij de Alliance française Amsterdam in april of een voucher ter waarde van € 150 voucher voor een online workshop bij de Alliance française.

 

Voorwaarden:
– De maximale lengte van de inzending is 750 woorden.
– Inzendingen moeten uiterlijk op vrijdag 5 november 2021, 9.00 uur, ontvangen zijn, digitaal (in Word) en per e-mail aangeleverd.
– Inzendingen moeten gemaild naar leveninfrankrijk@creditsmedia.nl met als onderwerp: schrijfwedstrijd 2021.
– Bijdragen moeten voorzien zijn van personalia (naam, adres, leeftijd).
– Leven in Frankrijk houdt zich het recht voor het winnende verhaal te redigeren op spellingsfouten en het te publiceren op www.leveninfrankrijk.nl
– Over de keuze wordt niet gecorrespondeerd.
– De winnaar krijgt voor 20 december per email bericht.