Slider Header

Abonneren

Kleine taartjes

De Nederlandse Meike Schaling volgde in Parijs een patisserie-opleiding en opende samen met haar Franse man Petit gâteau, de enige écht Franse patisserie in Amsterdam. In ‘Kleine taartjes’ staat het basisrecept voor hun beroemde mini-taartje met zestig verschillende vullingen en toppings: van fruit, jam en gelei tot crèmes en chocolade. Voor gevorderden én beginners die willen leren vullen en decoreren. Délicieux!

Abonnement

Een jaarabonnement op Leven in Frankrijk (5 edities) kost €30. Als bijdrage in de verzendkosten van het kookboek wordt eenmalig €5 in rekening gebracht. Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt en alleen binnen Nederland. Voor verzend­tarieven naar het buitenland neemt u contact op met de abonneeservice. U kunt het abonnement ook cadeau doen aan iemand anders. U ontvangt dan zelf het kookboek.

Korting

U kunt in plaats van een welkomstgeschenk ook kiezen voor een eenmalige korting. U betaalt dan maar € 25 voor een jaarabonnement (5 edities) of € 50 voor een tweejaarabonnement (10 edities). Deze abonnementen kunt u ook aan iemand anders cadeau doen.

Tweejaarabonnement

 

Jaarabonnement