Slider Header

Abonneren

Ontvang de Vandyck-dekbedovertrekset

Op een ijsblauwe achtergrond schitteren bloemetjes in subtiele tinten goud en beige. De stilte van dit stijlvolle winterdessin brengt rust in uw slaapkamer. De achterkant van het dekbedovertrek heeft hetzelfde patroon, evenals de kussens. Het dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoensatijn waardoor het heerlijk zacht en soepel aanvoelt. Neem nu een abonnement op Leven in Frankrijk en ontvang de dekbedovertrekset in de maat van uw keuze:

  • 2 x eenpersoons 140 x 200/220
  • 1 x tweepersoons 200 x 200/220
  • 1 x lits – jumeaux 240 x 200/220

Abonnement

Een tweejaarabonnement op Leven in Frankrijk (10 edities) kost € 60. Als bijdrage in de verzendkosten van het geschenk wordt eenmalig € 5 in rekening gebracht. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

Al abonnee?

Bent u al abonnee en wilt u toch het dekbedovertrek ontvangen? Geef dan een abonnement cadeau aan iemand anders en ontvang zelf de overtrekset.

 

Ontvang Weelderig Dordogne & Natuurlijk Normandië

De geliefde regio’s Dordogne en Normandië beschreven in twee schitterende reisgidsen. Uiteraard ontbreken de bekende bezienswaardigheden niet maar het zijn juist de onbekende en onverwachte parels, bijzondere interviews en streekgebonden hoogtepunten die deze persoonlijke gidsen hun diepgang geven! De gidsen geven daarnaast een schat aan informatie en tips voor een onvergetelijke vakantie. Neem nu een jaarabonnement en krijg deze twee reisgidsen cadeau.

 

Korting

U kunt in plaats van een welkomstgeschenk ook kiezen voor een eenmalige korting. U betaalt dan maar € 20 voor een jaarabonnement (5 edities) of € 40 voor een tweejaarabonnement (10 edities). Deze abonnementen kunt u ook aan iemand anders cadeau doen.