Abonneren

3 maanden CineMember

Kijk drie maanden lang gratis naar de allerbeste Franse films op video on demand-platform CineMember. Onbeperkt genieten van het grootste aanbod van arthousefilms: van Ce n’est qu’un debut tot het schitterende La Vie d’Adèle. Waar en wanneer u maar wilt: op smartphone, tablet, computer óf uw televisie. Het abonnement loopt automatisch af.

Abonnement

Een jaarabonnement op Leven in Frankrijk (6 edities) kost €36.  Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt. U kunt het abonnement ook cadeau doen aan iemand anders. U ontvangt dan zelf het abonnement.

Het Allermakkelijskte Kerstkookboek ter Wereld

De Franse chef-kok Jean-François Mallet, bekend van de populaire reeks Simplissime, geeft in zijn nieuwe kookboek simpele doch luxe recepten, die heus niet alleen voor kerst bewaard hoeven te worden! Er staan 65 recepten in het boek die je in slechts 4 stappen maakt, van hert met frambozen tot verrines met zalm en dille. Voorkom stress en tover de meest feestelijke gerechten op tafel met Het allermakkelijkste kerstkookboek ter wereld.

Abonnement

Een jaarabonnement op Leven in Frankrijk (6 edities) kost €36. Als bijdrage in de verzendkosten wordt eenmalig €4,50 in rekening gebracht. Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt en alleen binnen Nederland. Voor verzend­tarieven naar het buitenland neemt u contact op met de abonneeservice. U kunt het abonnement ook cadeau doen aan iemand anders. U ontvangt dan zelf het kookboek.

Korting

U kunt in plaats van een welkomstgeschenk ook kiezen voor een eenmalige korting. U betaalt dan maar € 30 voor een jaarabonnement (6 edities) of € 60 voor een tweejaarabonnement (12 edities). Deze abonnementen kunt u ook aan iemand anders cadeau doen.

Tweejaarabonnement

 

Jaarabonnement