Abonneren

Vandyck dekbedovertrek

Dromen van een vakantie in Frankrijk onder een deken van tere bloemblaadjes. De kussens hebben aan beide zijden dit bladmotief, de achterkant van het dekbedovertrek is effen grijs. Het dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoensatijn waardoor het heerlijk zacht aanvoelt en een subtiele luxe glans heeft.

Neem nu een tweejaarabonnement op Leven in Frankrijk en ontvang de dekbedovertrekset Love Story in de maat van uw keuze:

  • 2 x een persoons (140 x 200 / 220)
  • 1 x tweepersoons (200 x 200 / 220)
  • 1 lits-jumeaux (240 x 200 / 220)

Abonneren

Een tweejaarabonnement op Leven in Frankrijk (12 edities) kost €70. De abonneeservice is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur. Als bijdrage in de verzendkosten van het geschenk wordt eenmalig € 6 in rekening gebracht. Deze aanbieding is zolang de voorraad strekt. Neem contact op met de abonneeservice voor verzendtarieven naar het buitenland. U kunt het abonnement ook cadeau doen aan iemand anders, u ontvangt dan zelf het dekbed.

Helaas is dit dekbedovertrek tijdelijk niet voorradig.

 

Paradijselijk Perigord of Verleidelijke Provence

Bezoek het verborgen paradijs van de Dordogne en ontdek de groene Perigord. Vaar over de rivieren Isle, Auézère en Dronne of ga voor één van de vele sportieve activiteiten die de streek te bieden heeft. Jet Vedelaar geeft je al haar speciale adressen!
De Provence is voor velen een geliefde en bekende Franse bestemming. Jolanda Eikmans laat je kennismaken met de sprookjesachtige en mysterieuze kant van deze streek. Bezoek unieke plekken aan de hand van de eeuwenoude legendes, volksvertellingen, tradities en folkore.

Abonnement

Een jaarabonnement op Leven in Frankrijk (6 edities) kost €36. Als bijdrage in de verzendkosten wordt eenmalig €4 in rekening gebracht. Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt en alleen binnen Nederland. Voor verzend­tarieven naar het buitenland neemt u contact op met de abonneeservice. U kunt het abonnement ook cadeau doen aan iemand anders. U ontvangt dan zelf het kookboek.

Korting

U kunt in plaats van een welkomstgeschenk ook kiezen voor een eenmalige korting. U betaalt dan maar € 30 voor een jaarabonnement (6 edities) of € 60 voor een tweejaarabonnement (12 edities). Deze abonnementen kunt u ook aan iemand anders cadeau doen.

Tweejaarabonnement

 

Jaarabonnement