Abonneren

Vandyck dekbedovertrek

Waan jezelf in de Belle Époque onder dit vintage paisley motief. Het sierlijke groen, turquoise en oranje dessin komt ook terug op de kussens. De achterkant van het dekbedovertrek is effen donkergroen. Het dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoen. Neem nu een tweejaarabonnement op leven in frankrijk en ontvang de dekbedovertrekset in de maat van uw keuze:

Neem nu een tweejaarabonnement op Leven in Frankrijk en ontvang de dekbedovertrekset Gracefully in de maat van uw keuze:

  • 2 x een persoons (140 x 200 / 220)
  • 1 x tweepersoons (200 x 200 / 220)
  • 1 lits-jumeaux (240 x 200 / 220)

Abonneren

Een tweejaarabonnement op Leven in Frankrijk (12 edities) kost €70. De abonneeservice is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur. Als bijdrage in de verzendkosten van het geschenk wordt eenmalig € 7 in rekening gebracht. Deze aanbieding is zolang de voorraad strekt. Neem contact op met de abonneeservice voor verzendtarieven naar het buitenland. U kunt het abonnement ook cadeau doen aan iemand anders, u ontvangt dan zelf het dekbed.

 

Korting

U kunt in plaats van een welkomstgeschenk ook kiezen voor een eenmalige korting. U betaalt dan maar € 30 voor een jaarabonnement (6 edities) of € 60 voor een tweejaarabonnement (12 edities). Deze abonnementen kunt u ook aan iemand anders cadeau doen.

Tweejaarabonnement

 

Jaarabonnement