Slider Header

[metaslider id=59]

Abonneren

Van Dyck dekbedovertrek

In een hemelsblauwe lucht dwarrelen vintage bloemen in verschillende tinten oranje en groen naar beneden. Het dekbedovertrek ‘Charming’ heeft dit gestileerde bloemdessin aan beide zijden, evenals de kussens, en is gemaakt van 100% katoen. Neem nu een tweejaarabonnement op Leven in Frankrijk en ontvang de dekbedovertrek set in de maat van uw keuze:

  • 2 x eenpersoons (140 x 200 / 220) (product niet meer verkrijgbaar)
  • 1 x tweepersoons (200 x 200/220)  (product is niet meer verkrijgbaar)
  • 1 x lits-jumeaux (240 x 200/220)

Word abonnee

De abonneeservice is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur. Als bijdrage in de verzendkosten van het geschenk wordt eenmalig € 5 in rekening gebracht. Deze aanbieding is zolang de voorraad strekt. Neem contact op met de abonneeservice voor verzendtarieven naar het buitenland. U kunt het abonnement ook cadeau doen aan iemand anders, u ontvangt dan zelf het dekbed.

Kleine taartjes

De Nederlandse Meike Schaling volgde in Parijs een patisserie-opleiding en opende samen met haar Franse man Petit gâteau, de enige écht Franse patisserie in Amsterdam. In ‘Kleine taartjes’ staat het basisrecept voor hun beroemde mini-taartje met zestig verschillende vullingen en toppings: van fruit, jam en gelei tot crèmes en chocolade. Voor gevorderden én beginners die willen leren vullen en decoreren. Délicieux!

Abonnement

Een jaarabonnement op Leven in Frankrijk (5 edities) kost €30. Als bijdrage in de verzendkosten van het kookboek wordt eenmalig €5 in rekening gebracht. Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt en alleen binnen Nederland. Voor verzend­tarieven naar het buitenland neemt u contact op met de abonneeservice. U kunt het abonnement ook cadeau doen aan iemand anders. U ontvangt dan zelf het kookboek.

Korting

U kunt in plaats van een welkomstgeschenk ook kiezen voor een eenmalige korting. U betaalt dan maar € 25 voor een jaarabonnement (5 edities) of € 50 voor een tweejaarabonnement (10 edities). Deze abonnementen kunt u ook aan iemand anders cadeau doen.

Tweejaarabonnement

 

Jaarabonnement