Slider Header

Abonneren

Vandyck dekbedovertrekset

De luxueuze dekbedovertrek Mesmerized heeft aan de ene kant bloesemtakken en klavertjes op een wit met lichtblauw gestreepte achtergrond. De achterkant van het dekbedovertrek is effen lichtblauw. De kussens hebben aan beide zijden hetzelfde patroon. Twee looks met één dekbed dus! De overtrek is gemaakt van 100% katoensatijn waardoor het heerlijk zacht en soepel aanvoelt. Neem nu een tweejaarabonnement op Leven in Frankrijk en ontvang de dekbedovertrekset in de maat van uw keuze:

  • 2 x eenpersoons 140 x 200/220
  • 1 x tweepersoons 200 x 200/220
  • 1 x lits – jumeaux 240 x 200/220

Abonnement

Een tweejaarabonnement op Leven in Frankrijk (10 edities) kost € 60. Als bijdrage in de verzendkosten van het geschenk wordt eenmalig € 5 in rekening gebracht. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

Al abonnee?

Bent u al abonnee en wilt u toch het dekbedovertrek ontvangen? Geef dan een abonnement cadeau aan iemand anders en ontvang zelf de overtrekset.

 

Ontvang een Capitool reisgids

Capitool Provence & Cote d’Azur

De bekende Capitool reisgidsen, met hun uitgebreide achtergrondinformatie, plattegronden, tekeningen en foto’s van bijzondere bezienswaardigheden én met een superhandige uitneembare kaart, zijn de perfecte reisbegeleider. Deze rijk geïllustreerde gids over de Provence & Cote d’Azur helpt je perfect op weg bij het plannen van je vakantie. Geniet van de voorpret!

Abonnement

Een jaarabonnement op Leven in Frankrijk (5 edities) kost € 30. Als bijdrage in de verzendkosten van het geschenk wordt eenmalig € 5 in rekening gebracht. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

Al abonnee?

Geef dan een abonnement cadeau aan iemand anders en ontvang zelf de gids.

 

Korting

U kunt in plaats van een welkomstgeschenk ook kiezen voor een eenmalige korting. U betaalt dan maar € 25 voor een jaarabonnement (5 edities) of € 50 voor een tweejaarabonnement (10 edities). Deze abonnementen kunt u ook aan iemand anders cadeau doen.