Slider Header

Abonneren

Vandyck dekbedovertrekset

Creëer een rustige en romantische sfeer in uw slaapkamer met dit lieflijke dessin van takjes, bloemen en vogels op een zachtroze achtergrond. Dit dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoensatijn waardoor het heerlijk zacht en soepel aanvoelt. Neem nu een tweejaarabonnement op Leven in Frankrijk en ontvang de dekbedovertrekset in de maat van uw keuze:

• 2 x eenpersoons 140 x 200/220
• 1 x tweepersoons 200 x 200/220
• 1 x lits-jumeaux 240 x 200/220

Abonnement

Een tweejaarabonnement op Leven in Frankrijk (10 edities) kost € 50. Als bijdrage in de verzendkosten van het geschenk wordt eenmalig €5 in rekening gebracht. Deze aanbieding is zolang de voorraad strekt en geldt alleen binnen Nederland. Voor verzendtarieven naar het buitenland neemt u contact op met de abonneeservice.
U kunt het abonnement ook cadeau doen aan iemand anders. U ontvang dan zelf de dekbedovertrekset.

Het Franse kookatelier

Het Franse kookatelier

‘Het Franse kookatelier’ is deels kookboek en deels het verhaal over een familieleven in Frankrijk. Over moeder Marjorie en dochter Kendall in het charmante dorp Beaune en hun Cook’s Atelier, een gevierde kookschool in het hart van de Bourgogne. Het boek bevat meer dan 130 recepten uit de klassieke Franse keuken die op een benaderbare manier zijn opgeschreven. Daarnaast geeft het de basis­beginselen voor het maken van brood, gebak, soufflé, lamsvlees en andere belangrijke Franse kooktechnieken. De vele mooie foto’s van de gerechten en de omgeving maken dit een fantastische bron voor de Franse keuken.

Abonnement

Een jaarabonnement op Leven in Frankrijk (5 edities) kost €30. Als bijdrage in de verzendkosten van het kookboek wordt eenmalig €5 in rekening gebracht. Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt en alleen binnen Nederland. Voor verzend­tarieven naar het buitenland neemt u contact op met de abonneeservice.
U kunt het abonnement ook cadeau doen aan iemand anders. U ontvangt dan zelf het kookboek.

Korting

U kunt in plaats van een welkomstgeschenk ook kiezen voor een eenmalige korting. U betaalt dan maar € 25 voor een jaarabonnement (5 edities) of € 50 voor een tweejaarabonnement (10 edities). Deze abonnementen kunt u ook aan iemand anders cadeau doen.

Tweejaarabonnement

 

Jaarabonnement