Agenda en Scheurkalender 2024

De redactie van Leven in Frankrijk heeft voor 2024 weer een prachtige agenda boordevol weetjes, grappige anekdotes en smakelijke Franse recepten verzameld. Daarnaast geven ze de tien leukste tips en adressen in Frankrijk! Uiteraard ontbreekt ook een overzicht van feestdagen en schoolvakanties in 2024 en 2025 niet en is er veel ruimte voor notities. Aan de binnenkant van de kaft zit een praktische insteekflap.

Of kies voor de scheurkalender: voor elke weekdag en weekend van 2024 een grappig, leerzame of verbazingwekkend feit over Frankrijk: het land, de inwoners, de geschiedenis en de cultuur. Voor uw dagelijkse dosis joie de vivre!

De Leven in Frankrijk Agenda en de Leven in Frankrijk Scheurkalender kosten elk € 16,95. Bestel nu vóór 1 oktober 2023 en u betaalt géén verzendkosten binnen Nederland! Uw bestelling wordt in de tweede week van oktober bij u thuisbezorgd.

Bent u abonnee? Dan krijgt u automatisch € 3,50 korting op de verkoopprijs van de agenda en de scheurkalender! En bestelt u vóór 1 oktober 2023 dan betaalt u ook nog eens géén verzendkosten binnen Nederland. Uw bestelling wordt in de tweede week van oktober bij u thuisbezorgd.