Tapis Rouge

Op 30 oktober is de openingsavond van het nieuwe Franse filmfestival TAPIS ROUGE. TAPIS ROUGE is een Frans Filmfestival in 2019 opgezet op initiatief van de stichting l’Échappée Belle, en wordt georganiseerd met de Alliance Française Amsterdam, in nauwe samenwerking met filmdistributeur Cinéart Nederland. Het festival presenteert in samenwerking met haar mediapartner het magazine LEVEN IN FRANKRIJK de Nederlandse première van HORS NORMES in Pathé Tuschinski.

Hors normes (The Specials) is de nieuwe film van de makers van Intouchables Eric Toledano en Olivier Nakache, met hoofdrollen voor Vincent Cassel (Black Swan, La Haine) en Reda Kateb. Bruno en Malik leiden jongeren uit moeilijke buurten op tot begeleiders van kinderen met autisme.

Jij kunt aanwezig zijn bij de feestelijke première van Hors Normes op 30 oktober in Pathé Tuschinski. Voor de première wordt je ontvangen met een welkomstdrankje en er is een speciaal programma! Daarnaast zullen makers Eric Toledano & Olivier Nakache ook aanwezig zijn.

Abonnees van het magazine LEVEN IN FRANKRIJK ontvangen met een speciale voucher 20% korting op de normale ticketprijs.

Bekijk de trailer

Kaarten & voucher

Via deze link kunt u de speciale voucher downloaden en op de website van www.pathe.nl kunt u uw kaarten kopen. Alléén op vertoning van de speciale voucher en het pathé ticket heeft u toegang tot de avond.

 

Tapis Rouge & Partners