Digitaal Lezen

Abonnees van Leven in Frankrijk kunnen bij MagZine, de Digitale Kiosk, gratis de digitale versie downloaden. Zo heb je Leven in Frankrijk altijd bij de hand op iPad, iPhone én/of Android tablet en telefoon. Handig als je op reis bent in Frankrijk en nog wat laatste tips wilt opzoeken!

Hoe werkt het?

Ga naar www.magzine.nu/magazine/leven-in-frankrijk.
Kies de editie die je wilt lezen. Op de volgende pagina klik je op de knop ‘Combi’.
Vul in het scherm dat dan verschijnt je e-mailadres, een wachtwoord, je abonneenummer* en je postcode in om het digitale abonnement gratis te activeren en tik dan op bevestig. (Mocht je al een MagZine-account hebben, dan dien je jouw bestaande accountgegevens te gebruiken).
Download vervolgens de gratis MagZine-app op jouw tablet of smartphone via de App Store of Google Play.
In de MagZine-app log je in met de zojuist aangemaakte accountgegevens (let op: maak geen nieuw account aan).
Ga naar het hoofdscherm van de MagZine-app, tik op Download magazines en lees de nieuwste Leven in Frankrijk via de knop Mijn magazines.

* Het abonneenummer kun je vinden op het adreslabel wat bij je papieren Leven in Frankrijk meegeseald zit of stuur een mail naar leveninfrankrijk@mijntijdschrift.com.

De digitale versie van Leven in Frankrijk verschijnt 6 x per jaar in je MagZine-app en loopt gelijk met het abonnement op de papieren versie. Zodra een nieuw nummer verschijnt, word je daarvan automatisch op de hoogte gesteld via een e-mail.

Heb je vragen over de app? Mail dan naar support@magzine.nu.