Een culinaire avond in Hilton Amsterdam

Wie wordt het Fijnste Franse Restaurant van 2022?

 

SCHRIJF JE NU IN!

 

Leven in Frankrijk presenteert voor de tiende keer de verkiezing van het Fijnste Franse Restaurant van 2022. We zoeken karakteristieke, typisch Franse eetgelegenheden – bistro’s, brasseries en restaurants – in Nederland waar je lekker en écht Frans kunt eten.

De wedstrijd
In het decembernummer van Leven in Frankrijk wordt een shortlist van tien genomineerde restaurants bekendgemaakt waaruit een deskundige jury de winnaar zal kiezen. Daarnaast kunnen lezers van Leven in Frankrijk op hun favoriet stemmen voor de publieksprijs en daarmee kans maken op een diner voor twee bij de winnaar! De feestelijke prijsuitreiking vindt plaats in maart 2022. Hierbij hoort voor de winnaar van de juryprijs naast de award en ruime publiciteit via verschillende media, ook een uitgebreide reportage in Leven in Frankrijk.

De criteria

  • Authentiek Franse gerechten en een goede selectie Franse wijnen op de kaart.
  • Er wordt gebruik gemaakt van Franse producten.
  • Franse ambiance, informele sfeer.
  • Een prettige, deskundige bediening, een goede prijs-kwaliteitverhouding en zo veel mogelijk gebruik van verse ingrediënten.

Meedingen?
Ben je eigenaar van een Frans restaurant dat voldoet aan bovenstaande criteria en wil je kans maken op deze eretitel, meld je dan voor 15 november aan via het onderstaande formulier. Je kunt ook als lezer je favoriete restaurant nomineren.