Huizenaanbod

Bourgogne-Franche Comté

Renaissancekasteel

Morvan

Te koop renaissancekasteel met uitzicht op de glooiende heuvels van de Morvan.

Exclusief in de verkoop bij Morvan Immobilier: het Château de Montmartin, gelegen net buiten het karakteristieke dorpje Lavault-de-Frétoy in het groene hart van Bourgondië.

Het in Renaissancestijl gebouwde kasteel met gastenverblijf stamt uit 1873 en heeft een schitterende zeshoekige toren. Het geheel is in 2007 gerenoveerd en direct bewoonbaar.

Via een lange oprijlaan die geflankeerd wordt door zeer oude bomen, komt u aan bij de entree van het kasteel. De grote hal met imposante houten draaitrap geeft u toegang tot alle etages. Beneden in een gewelfde ruimte bevindt zich de grote professionele eetkeuken en kunt u heerlijk voor de originele schouw met houtkachel genieten van een goed glas wijn. Ook vindt u hier een bijkeuken, een kelder plus wijnkelder en de ruimte voor de op olie gestookte centrale verwarming.

Op de eerste etage bevindt zich de gedeeltelijk met lambrisering gedecoreerde eetzaal en een grote originele zandstenen schouw. Ook vindt u hier aansluitend een keuken. De drie grote ramen in de salon van de authentieke zeshoekige toren bieden een adembenemend uitzicht over het landgoed van bijna 10 hectare en het lager gelegen dorpje. Een biljartkamer en slaapkamer maken het geheel af.

Op de tweede en derde etage bevinden zich behalve de master bedroom in de torenkamer nog acht andere slaapkamers met aangrenzende badkamers en wc’s, waardoor dit kasteel ideaal is voor het organiseren van bruiloften en partijen.

U wilt nu al een flesje ontkurken ? Neem snel contact met ons op.

Vraagprijs: € 1.490.000
Ref: 2486

Morvan Immobilier
Tel.: +33 767 824 728
www.morvan-immobilier.com

Terug naar overzicht